AGMK Grasrotandel 02

AGMK loppemarked

Om du har noe på loft eller i kjeller, eller du kjenner noen som har noe som kan gå til loppemarkedet, spar det til da! Det blir salg av mange fine lopper, kaffe, vafler, kake, vårruller og pølser, kontant betaling.

Innlevering av lopper (ikke hvite eller brunevarer) kan gjøres mandag 5/9 og torsdag 8/9 mellom kl 17:00-20:00 på parkeringsplassen ved Moltemyr skole.

Vi henter lopper i en radius på en mil fra Moltemyr fredag 9/9 fra kl. 17.30.
Send sms med adresse og gjenstand til Beate Hvideberg Boye til 957 64 576 eller e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Aspirantopptak 2016

Har du lyst til å spille i korps?

Nå kan du som har lyst til å spille et instrument og går i 3., 4. eller 5. klasse bli med i Guttemusikken. Vi inviterer alle intereserte barn til opptak for neste skoleår allerede nå før sommerferien setter inn.

Ta med deg en voksen og besøk oss på Moltemyr skole (ved gymsalen) torsdag 8.september kl 1730. Da får du hilse på oss, høre litt på juniorkorpset og prøve forskjellige instrumenter.

Dette blir GØY - kom å bli med oss! Følg denne linken for mer informasjon.

 

Program 17. Mai 2016

Igjen nærmer nasjonaldagen seg i Arendal. Arendal Guttemusikkorps følger tradisjonen med oppstart for hovedkorps 0650 på Myratunet. Hovedkorpset har spilleoppdrag gjennom hele dagen med barnetog, drilloppvisning på Moltemyr, Myra og Sam Eydes plass i tillegg til borgertog. Fullt program for hovedkorpset finner du her.

Aspirant og Juniorkorps har første spilleoppdrag før barnetoget etter først å ha spist frokost sammen med hovedkorps. Fullt program for Aspirant og Juniorkorps finner du her.

 

Drillweekend Birkeland 1. til 3.april 2016

Årets oppstart på drillsesongen foregår i Birkeneshallen fredag 1 - søndag 3 april. Altså helga etter påske.

Denne helga er svært viktig og alle i hovudkorpset må møte. Vi trenger også voksne som kan overnatte og være brannvakt. Ta kontakt med Klaus Skoge (Tlf: 9011 3491) om dere har mulighet til å gå brannvakt evt om dere har spørsmål/opplysningar til oss i styret. Her finner du meir info.

 

Årsmøtet 2016

Årsmøtet i Arendal Guttemusikkorps ble avholdt tirsdag 8. mars kl 1900 på Moltemyr skole, se tidligere distribuert invitasjon og saksliste. Årsmøtet gjennomgikk årsrapporten for 2015 og valgte nytt styre og støttelag basert på valgkommiteens innstilling. Ny formann i Guttemusikken er Anita Øgård-Repål.  Hele oversikten over Styret og Støttelaget finner du her

 

Flere artikler …

  1. Marsjøvelse for hovedkorpset

AGMK Forsikringsavtale 01